Vloerwerken volgens de regels van de kunst

PHILIPS GEERT - Veurne - VloerenU wilt een nieuwe vloer laten leggen? Dan kan u beroep doen op de expertise van Philips Geerts. Vloeren zijn een essentieel onderdeel van uw woning. Ze bepalen niet enkel de uitstraling, maar ook het wooncomfort. Daarom is het belangrijk dat u zich laat adviseren en bijstaan voor al uw vloerwerken in Veurne.

Vloerisolatie

Het isoleren van uw vloeren is belangrijk om warmteverlies tegen te gaan en dus uw energieverbruik te beperken. Een degelijke vloerisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen uw woning behouden blijft. Er zijn twee mogelijkheden om uw vloeren van isolatie te voorzien:

  • het verlijmen van tegels op chape
  • een totaal nieuwe structuur van beton

Methode

Hoe wordt uw vloer geïsoleerd? Eerst wordt er een plastic op de grond gelegd om hierover een laag gewapend beton te gieten. Daarboven wordt een laag isolatie aangebracht om daarop de eigenlijke tegels te leggen. De structuur ziet er als volgt uit:

  • Beton
  • Isolatie
  • Tegels

Kies voor kwaliteit, comfort en warme voeten en laat uw vloerwerken door Philips Geert uit Veurne leggen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of extra informatie.

Ook voor de plaatsing van parket bent u bij ons aan het juiste adres.

Hier vindt u een overzicht van enkele gerealiseerde projecten.

Back to Top