Aanleg van terrassen en opritten

PHILIPS GEERT - Veurne - Terrassen & OprittenBent u op zoek naar een expert in de aanleg van uw terras of oprit? Dan kan u beroep doen op het vakmanschap van Philips Geert. Hij heeft al 20 jaar ervaring met het aanleggen van terrassen en opritten in Veurne.

Opritten

Een oprit is vaak het eerste dat een bezoeker van uw woning te zien krijgt. Het is dus verstandig om de aanleg van uw oprit aan een vakman over te laten. Philips Geert legt opritten in allerhande materialen zoals blauwsteen, natuursteen, klinkers, tegels en platines met of zonder borduurboord.

Terrassen

Een terras is in feite het verlengde van de woonkamer. Een mooi aangelegd terras staat garant voor vele uren aangenaam vertoeven en ontspannen. Kies daarom voor nauwkeurig vakwerk voor de aanleg van uw droomterras. Ook het plaatsen van houten terrassen zoals bankirai of padouck valt onder de specialisaties van deze vakman.

Philips Geert zorgt voor de perfecte plaatsing van uw terrassen en opritten. Indien nodig kan het oude terras of de huidige oprit opgebroken worden. Het verzamelde puin wordt uiteraard door ons weggevoerd. Met andere woorden, uw volledige project wordt netjes en tot in de details afgewerkt. Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Hier vindt u een overzicht van enkele gerealiseerde projecten.

Back to Top