Philips Geert, de vakman voor al uw renovatiewerken

PHILIPS GEERT - Veurne - TotaalrenovatieU start met verbouwingswerken aan uw huis? De keuze voor een goede partner in uw renovatiewerken kan u heel wat verbouwingszorgen besparen. Philips Geert neemt de volledige planning en uitvoering van uw renovaties op zich. Zo hebt u één aanspreekpunt voor de totaalrenovatie van uw woning.

Renovatie van A tot Z

Totaalrenovatie is een ruim begrip. Het omvat kleine en grote projecten van afbraak tot schilderwerk. Kortom, al uw werkzaamheden kunnen door Philips Geert uitgevoerd worden. Zowel het strippen van het gebouw, muren, plafonds, vloeren, als het terugplaatsen of metsen van het gebouw, garage, woonkamer, veranda, vloeren, plafond, badkamer, nutsleidingen, rioleringen. Ook het injecteren van muren tegen opstijgend vocht wordt door ons verzorgd. Met andere woorden, alles is mogelijk voor deze vakman!

Advies en offerte vragen

U kan bij ons terecht voor gepast advies omtrent al uw renovatiewerken in Veurne. Kiest u voor Philips Geert als partner voor uw werkzaamheden? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Hier vindt u een overzicht van enkele gerealiseerde projecten.

Back to Top